PRESIDENTE

CARLOS CAMPOS MAISO

JUNTA DIRECTIVA

IVONNE ORTIZ de ZARATE

YOLANDA de los REYES CAMPOY

ROSARIO MESAS COMPANY

ANTONI PEREZ FRAGA

GUILLERMO GONZALEZ ESCOBAR

Benvinguts a la nova web del nostre club,

Hem obert aquest nou canal amb la finalitat de poder tenir una millor comunicació amb el soci i pugueu estar informats en tot moment de les activitats esportives i socials que el club està organitzant, tan mateix, desitgem que qualsevol persona interessada en formar part de la nostra família trobi tota la informació necessària i els hi sigui d´ajuda.

Voldríem aprofitar també per donar les gràcies a tots per el vostre suport i la  confiança que ens heu transmès des de que vàrem començar la nostra gestió, us estem sincerament molt agraïts.

Quan vàrem començar a finals del 2016 érem ben conscients, igual que tots els socis,  de les dificultats que existien en aquell moment, amb molta il·lusió i esforç es van poder superar una a una i vàrem començar a aplicar polítiques de gestió que van aconseguir un creixement exponencial de la nostra massa social. Actualment el Club està en un dels seus millors moments, ple de famílies, ple de nens i ple de vida com fa tant de temps que no es  veia, tot això fa que estem orgullosos del club que tant estimem i que ens ha vist néixer a molts de nosaltres.

Per la nostra part estem  molt contents de comptar amb l´actual junta, un equip de treball enormement il·lusionat e implicat  perquè aquest club continuí sent un referent per a tots  i es pugui gaudir d´un programa d´activitats socials i esportives, que facin el lloc ideal per poder passar el temps lliure i les vostres vacances . La nostra privilegiada ubicació, a uns metres de la platja i del port esportiu, ens diferencia clarament i  ens  dóna un valor afegit  incalculable,  fent que  sigui un autèntic luxe gaudir de les nostres instal·lacions en un ambient plenament familiar, esportiu i lúdic.

Per tots aquests motius ens agradaria fer una crida a totes aquelles noves famílies que vulguin formar part del nostre club, estarem encantats de rebre-us i facilitar-vos tota la informació que desitgeu. Estem convençuts que al poc temps no entendríeu unes vacances a Roda de Barà sense gaudir de les nostres instal·lacions esportives i de les activitats socials per adults i per a nens que el club organitza.

No cal dir que ens agradaria fer-vos partícips de tot allò que organitzem, així que qualsevol suggeriment o proposta estarem encantats de rebre-la i estudiar-la,  aquesta és la vostra casa i l´objectiu principal és que continueu formant part i gaudint, de la història d’aquest club i d’aquesta gran família.

Us convidem a tots a visitar la nostra pàgina i a que us apropeu personalment perquè pugueu comprovar de primera mà tot això que us expliquem. Sigueu tots benvinguts.

Carlos Campos Maiso

President de Les Piscines Club Nàutic